Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, June 19, 2016

Jom Berhari Raya Bersama Benjiroll

Assalamualaikum WBT semua.. Salam 14 Ramadhan. 

Cepat tak masa berlalu? Ada lebih kurang 3 minggu lagi sebelum kita menyambut Hari Raya Hari Lebaran yang mulia.. 

Suka saya kongsikan kat sini yang saya sekarang adalah agen sah produk Benjirol Nunaz Food bagi kawasan Alor Setar. Benjiroll tu apa? Sedara mara dengan kek lapis barangkali. Tapi seriously, sangat sedap. Benjiroll diadun dengan kasih sayang dan menggunakan bahan-bahan high quality seperti pure butter. Of course, produk bumiputra dan dijamin Halal!! Jom kita sama-sama support k.. 


Kebanyakan customer akan jatuh cinta dengan krim nya yang super dupper sedap dan tak berminyak. Sesuai untuk semua golongan. Kecik besar tua muda. 

makan sampai berebut dengan anak-anak. 
Wajib beli lebih daripada 1 roll untuk hari raya. Nanti x cukup.

sedap sangat!

Jadi, siapa-siapa yang berminat nak order produk ni boleh lah Whatsapp saya


Haa.. nampak x no telefon? Boleh order through Whatsapp k. 

Pre order Benjiroll Untuk Hari Raya Aidilfitri Nan Mulia
👉 open order untill 23 Jun 2016
👉 dah confirm order, please kindly proceed payment. No acc akan diberikan nanti
👉 submit personal details & tempat yg nak sy delivery
👉 sy start delivery bermula 26 Jun 2016 hinggalah ke malam raya :)
👉 delivery sekitar alor setar, sp, kuala ketil

Apa tunggu lagi? Ceriakan aidilfitri anda dengan Benjiroll warna-warni ini. 

p/s: Kalau nak order makan semasa bulan puasa ni, saya buat delivery pada 22 Jun 2016 iaitu hari Rabu ini. 

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Tabung Baby. Please Click :)