Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, December 21, 2016

Tuan Empunya Dexandra Perfumes


Assalamualaikum semua. Dah Lunch ke?? Kite makan Nasi, Asam Pedas, Ikan Kembong Goreng dengan sayur campur. Sedap! Ada org belanja lak tu. Terima kasih kepada yang belanja. Semoga dimurahkan rezeki. 
.
Alhamdulilah. Sempena YES ni, ramai yang berpusu-pusu whatsapp saya nak kan Dexandra Perfumes. Semua nya nak wangi-wangi dengan bajet so EKONOMI. Sesuai sangat lah dengan tagline Dexandra sekarang... "NOW EVERYBODY CAN SMELL EXPENSIVE"

Ada lg next batch coming. Sapa nak selit order? 
Lekaih2 whatsapp SYEEDA 0104044313 
Saya sudi COD area Alor Setar. 
Oh ya, 23 - 25 Disember ni saya nak ke Ipoh. Geng Ipoh kalau nak pun, boleh roger2.
.
#wangiankehidupan #ziraabir #dexandrakedah #codalorsetar



Semoga selamat sampai ke tangan-tangan tuan nya.

Tuesday, December 13, 2016

YEAR END SALE DEXANDRA PERFUME

Assalamualaikum. Apa khabar semua?

Ada cerita best yang nak dikongsikan dengan penggemar-penggemar minyak wangi. DEXANDRA PERFUME BUAT YEAR END SALE!! SUKA TAK?? 

1 BOTOL RM55 (NORMAL RM65)

2 BOTOL RM100 (NORMAL RM130)


Jimat byk kan? Zaman skrg kena bijak memilih produk yg ekonomi tetapi berkualiti setanding antarabangsa 😃

Sapa nak lagi? Boleh whatsapp SYEEDA 0104044313. Kita sembang details perfume ape yg dihajati. Saya boleh COD sekitar Alor Setar tanpa meletakkan caj delivery. Khas buat customer tersayang. 

BERTINDAK SEKARANG SEBAB STOK BRAND YG BEST2 SEMAKIN SUSUT.

SYEEDA
DROPSHIP SAH DEXANDRA PERFUME

Sunday, June 19, 2016

Jom Berhari Raya Bersama Benjiroll

Assalamualaikum WBT semua.. Salam 14 Ramadhan. 

Cepat tak masa berlalu? Ada lebih kurang 3 minggu lagi sebelum kita menyambut Hari Raya Hari Lebaran yang mulia.. 

Suka saya kongsikan kat sini yang saya sekarang adalah agen sah produk Benjirol Nunaz Food bagi kawasan Alor Setar. Benjiroll tu apa? Sedara mara dengan kek lapis barangkali. Tapi seriously, sangat sedap. Benjiroll diadun dengan kasih sayang dan menggunakan bahan-bahan high quality seperti pure butter. Of course, produk bumiputra dan dijamin Halal!! Jom kita sama-sama support k.. 


Kebanyakan customer akan jatuh cinta dengan krim nya yang super dupper sedap dan tak berminyak. Sesuai untuk semua golongan. Kecik besar tua muda. 

makan sampai berebut dengan anak-anak. 
Wajib beli lebih daripada 1 roll untuk hari raya. Nanti x cukup.

sedap sangat!

Jadi, siapa-siapa yang berminat nak order produk ni boleh lah Whatsapp saya


Haa.. nampak x no telefon? Boleh order through Whatsapp k. 

Pre order Benjiroll Untuk Hari Raya Aidilfitri Nan Mulia
👉 open order untill 23 Jun 2016
👉 dah confirm order, please kindly proceed payment. No acc akan diberikan nanti
👉 submit personal details & tempat yg nak sy delivery
👉 sy start delivery bermula 26 Jun 2016 hinggalah ke malam raya :)
👉 delivery sekitar alor setar, sp, kuala ketil

Apa tunggu lagi? Ceriakan aidilfitri anda dengan Benjiroll warna-warni ini. 

p/s: Kalau nak order makan semasa bulan puasa ni, saya buat delivery pada 22 Jun 2016 iaitu hari Rabu ini. 

Sunday, May 29, 2016

#1 : Mood Berblogging Kembali

Assalamualaikum WBT.. 

Masya Allah.. dah bertahun rasanya tak menulis.. hati rasa rindu kembali nak berblogging.. 
Rasa menyesal pun ada sebab momen-momen indah yang lalu tidak sempat di dokumenkan dalam blog ni.
Takpe, biar kisah semalam jadi memori terindah.. ada masa kita kongsi di sini sebagai kenangan.. kan kan?

Cikpiya kini dah 3 tahun 7 bulan.. petah bercakap sangat-sangat. Kepetahan dia bercakap betul-betul mengusik jiwa. Cikpiya dah mula masuk ke taska tahun lepas. Get to know friends.. belajar mendisiplinkan diri dengan dunia pembelajaran.  Sangat sukakan handphone mommy dan cerita upin ipin. Tapi, setiap pagi sebelum ke taska, mesti nangis dulu. Dah jadi habit agaknya... 

si cembam tengah selfie 

Guess what? Cikpiya dah ada adik.. Nama Muhammad Fayyadh Rizqin. Berumur 6 bulan. Baru-baru ni adik warded. Terkena measles or campak kecik. Alhamdulilah, semuanya berlalu dengan baik. Adik semakin sihat dan aktif. Plus, adik dah mula merangkak satu rumah. Mommy tak sabar nak tunggu adik berjalan.. berlari dan bercakap.. sekarang ni, mommy giatkan usaha untuk buat puree makanan untuk adik. 

tengah sedap tido

Dalam blog kali ni, mommy nak berkongsi kisah susah senang dan suka duka kehidupan mommy, papa, cikpiya & adik.. Semoga ianya menjadi tatapan memori kita pada masa hadapan.. 
Terima Kasih Allah kerana mengurniakan keluarga yang bahagia.. 

Iklan : siapa nak wangi dengan Dexandra Perfumes boleh order kat i di talian 010-4044313 

Tabung Baby. Please Click :)