Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, December 21, 2016

Tuan Empunya Dexandra Perfumes


Assalamualaikum semua. Dah Lunch ke?? Kite makan Nasi, Asam Pedas, Ikan Kembong Goreng dengan sayur campur. Sedap! Ada org belanja lak tu. Terima kasih kepada yang belanja. Semoga dimurahkan rezeki. 
.
Alhamdulilah. Sempena YES ni, ramai yang berpusu-pusu whatsapp saya nak kan Dexandra Perfumes. Semua nya nak wangi-wangi dengan bajet so EKONOMI. Sesuai sangat lah dengan tagline Dexandra sekarang... "NOW EVERYBODY CAN SMELL EXPENSIVE"

Ada lg next batch coming. Sapa nak selit order? 
Lekaih2 whatsapp SYEEDA 0104044313 
Saya sudi COD area Alor Setar. 
Oh ya, 23 - 25 Disember ni saya nak ke Ipoh. Geng Ipoh kalau nak pun, boleh roger2.
.
#wangiankehidupan #ziraabir #dexandrakedah #codalorsetar



Semoga selamat sampai ke tangan-tangan tuan nya.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Tabung Baby. Please Click :)