Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, December 21, 2016

Tuan Empunya Dexandra Perfumes


Assalamualaikum semua. Dah Lunch ke?? Kite makan Nasi, Asam Pedas, Ikan Kembong Goreng dengan sayur campur. Sedap! Ada org belanja lak tu. Terima kasih kepada yang belanja. Semoga dimurahkan rezeki. 
.
Alhamdulilah. Sempena YES ni, ramai yang berpusu-pusu whatsapp saya nak kan Dexandra Perfumes. Semua nya nak wangi-wangi dengan bajet so EKONOMI. Sesuai sangat lah dengan tagline Dexandra sekarang... "NOW EVERYBODY CAN SMELL EXPENSIVE"

Ada lg next batch coming. Sapa nak selit order? 
Lekaih2 whatsapp SYEEDA 0104044313 
Saya sudi COD area Alor Setar. 
Oh ya, 23 - 25 Disember ni saya nak ke Ipoh. Geng Ipoh kalau nak pun, boleh roger2.
.
#wangiankehidupan #ziraabir #dexandrakedah #codalorsetar



Semoga selamat sampai ke tangan-tangan tuan nya.

Tuesday, December 13, 2016

YEAR END SALE DEXANDRA PERFUME

Assalamualaikum. Apa khabar semua?

Ada cerita best yang nak dikongsikan dengan penggemar-penggemar minyak wangi. DEXANDRA PERFUME BUAT YEAR END SALE!! SUKA TAK?? 

1 BOTOL RM55 (NORMAL RM65)

2 BOTOL RM100 (NORMAL RM130)


Jimat byk kan? Zaman skrg kena bijak memilih produk yg ekonomi tetapi berkualiti setanding antarabangsa 😃

Sapa nak lagi? Boleh whatsapp SYEEDA 0104044313. Kita sembang details perfume ape yg dihajati. Saya boleh COD sekitar Alor Setar tanpa meletakkan caj delivery. Khas buat customer tersayang. 

BERTINDAK SEKARANG SEBAB STOK BRAND YG BEST2 SEMAKIN SUSUT.

SYEEDA
DROPSHIP SAH DEXANDRA PERFUME

Tabung Baby. Please Click :)