Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Saturday, November 12, 2011

#8: Bride To Be Preparation

Dekorasi hantaran

Tinggal sebulan je lg menjelang wedding saya. Sekarang nih saya mmg tengah buat pelbagai persiapan. Rasa mcm tak cukup masa pulak. Alhamdulilah, barang-barang untuk hantaran pun dah almost settle. Ada sikit2 je lagi yang perlu beli. Saya start beli barang2 hantaran nih dari awal tahun. Especially time ada sales. Hehe. Since barang2 almost ready,so, its time to do deco2! Saya nih bukannya creative sangat. Tapi saya teringin nak mendekorasikan hantaran saya sendiri. Walaupun tak secantik atau seglamor orang lain, at least saya berpuas hati dapat menggubahnya ikut style saya sendiri. Plus, untuk orang tersayang kan. Pada mulanya, agak pressure jugak nak cari idea2 yang fresh. Dengan bantuan encik google, saya dapat view pelbagai koleksi gubahan hantaran di internet. Dapatlah idea camna nak buat. Konsep yang saya nak ialah simple but full of flowers! Hee ala2 mcm love garden gitu! Ohh ya, tema hantaran nih sama seperti tema majlis resepsi iaitu blue turqoise plus pink. Nampak kan artficial flowers yang saya beli tu? Colourful kan? Heee. Nanti bila dah selesai majlis saya tu, saya akan post satu persatu deko2 saya ye. Nak post sekarang macam tak best la pulak. Tak surprise ler nanti! Tunggu hasilnya nanti yer.
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

Lelaki Ini said...

wah...
nak kawen??
best2!

ainnoraini said...

Selagi tak sampi tarikh tu ade er benda yg cukup2 tau..

Semoga dipermudahkan...

sugar2 kapas strawberry said...

beli barang betul2 kak..happy wedding day..hehe

Cik Syeeda Sobbihi said...

Lelaki ini:
Ha ah. Sebulan lg. :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

Ainnoraini:
betul sgt2. Semoga semua urusan jd lebih mudah. Amin.

Cik Syeeda Sobbihi said...

Sugar2 kapas strawberry:
Thanks sbb mendoakan akak. :)

Tabung Baby. Please Click :)