Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Thursday, October 27, 2011

#7: Bride To Be Preparation

Shopping barang wedding

Hai semua. Selamat kembali bekerja. Ecehh. Hari ni saya cuti. Tadi ke klinik kesihatan, nak buat ujian saringan hiv. Tapi, takleh buat pulak hari khamis. Ohh, taktau la pulak yang nak buat hiv test tu ada hari2 tertentu saja. So, just for infos, hiv test hanya boleh buat hari ahad - rabu jam 2 ptg ke atas saja. Ahad ni pulaklah ai pi serbu klinik kesihatan.

Ohh ya, gambar kat atas tu diambil semalam. Since saya dan my encik tunang cuti, kitorang pun decide nak shopping barang-barang kahwin kat A Tu Z, Seberang Jaya. Tempat ni memang famous. Banyak barang2 wedding yang boleh beli di sini. Plus, harga pun ok! Nak pulak kalau kita jadi member. Harga barang2 berkali2 ganda lebih murah. Saya baru je jadi member A Tu Z semalam. Dah boleh guna kad member tu untuk shopping! Bayar RM 10 je untuk jadi membe. So, apa tunggu lagi. Bagi B2B area utara, cepat2 serbu sini k! Oklah, got to go. Jumpa lagi ye darlings! Byeee.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 comments:

hanis rahman said...

wah..tahniah..semoga berkekalan hingga ke anak cucu ye :)

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,byk shopping

Cik Syeeda Sobbihi said...

Hanis: terima kasih di atas doa tu! :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

Ekin: heee sampai 3 troli laa. Baru start membeli je nih.

Zana Adieyza said...

syokkan shopping barang kahwin..

Cik Syeeda Sobbihi said...

Zana adieyza : syokk2. Alhamdulilah 60% dah settle kot. Heee.

anaztasias nora aira said...

waaaaaaaaaaaaaa, besarnya kedai :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

anaztasias nora aira:
besaqqq.. mcm kilang.. masuk dlm tu terus rambang mata.. cam semua nk bli.. huhu tp xckup bajet..

Tabung Baby. Please Click :)