Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, March 3, 2013

PRE ORDER T-SHIRT SUPERMAN

Assalamualaikum semua! 

Post ni khas untuk peminat-peminat tshirt superman. I ada buat Pre-order untuk tshirt couple superman. Material kain nya cotton dan sangat lembut. Selesa untuk digayakan bersama-sama couple anda. Kan sekarang trend pasangan pakai baju yang sama. Baru sehati sejiwa gitew! Jom tengok. 

Colour : Blue 
Code : CCH 85
Size : S M L XL dan XXL (unisex) 

Harga Item : 2 helai RM55 sahaja (tidak termasuk postage) 




Colour : Black 
Code : CCH 84
Size : S M L XL dan XXL (unisex) 

Harga Item : 2 helai RM55 sahaja (tidak termasuk postage) 




Colour : Hot Red
Code : CCH 86
Size : S M L XL dan XXL (unisex) 
Harga Item : 2 helai RM55 sahaja (tidak termasuk postage) 

Postage cost adalah RM 7/pcs untuk semenanjung malaysia & RM 9/pcs untuk sabah/sarawak. 


So camne nak order? Boleh emelkan NAMA, ALAMAT, NO TEL, KOD ITEM & SIZE kepada sitisyaheeda@yahoo.com.my ataupun syeedasobbihi@gmail.com. 



Whatsapp pun boleh kat 010-4044313. 


My Pre-Order System :
Once u book/order, i akan reply. 
then, u make a payment. 
Within 1 week, u will received your paid items. 
FYI, i will only post the items on sunday! 

Jom, apa tunggu lagi. order now! 



3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nabila zaremi said...

Salam...ada lagi tak baju nie?rasa mcm nak booking..tp kna tny asben dulu dia nak ke tak...kalu ada inform eh..

Puan Simply Syeeda said...

stok sentiasa ada. blh amik kt suppier. klu confirm habaq na. mesej kat whatssap @ we chat pun bleh. 010-4044313

Tabung Baby. Please Click :)