Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, July 3, 2013

Prelove Item To Let Go : Baju Tunang

Hello! Just nak war-warkan kat sini yang i nak let go my E-Day Outfit. Kalau korang masih ingat, inilah baju tunang yang dimaksudkan.. 


Jenis baju ialah kurung moden saiz S. Material dari Satin dan Lace from Jakel. Still in good quality sebab i just guna sekali sahaja iaitu masa E-day i pada bulan Mac 2011 yang lalu. Nak jual pada harga RM 180.. termasuk postage. Dengan tawaran harga yg sebegini, pembeli tersebut akan dapat FREE Veil sekali (rujuk gambar veil di atas). Berminat? boleh emel sitisyaheeda@yahoo.com.my.. whatsapp/ wechat 010-4044313 untuk sebarang pertanyaan lanjut.Ok? First come first serve :) 


2 comments:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Zaira Kids Cloth said...

Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda dengan harga berpatutan? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

Tabung Baby. Please Click :)