Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Friday, November 1, 2013

Happy birthday ayang mommy

assaamualaikum wbt. i'M backkk! heehee after 4 months. rindu x?
shhh .. dgr ye i nak story nih. my princess dah menjangkau usia 1tahun. sekejap je kannn. so, picca2 yg i letak ni adalah majlis sambutan harijadi cikpiya pd 18 oktober yg lalu. Majlis ni dibuat di rumah mak mertua i di kuala ketil. sambutan kecil2 aje, plus masa tu cikpiya baru je baik dari demam panas. but anyhow, i berjaya buat moist choc cake untuk majlis ini. hihi terpaksa letak kek tersebut ats tudung periuk since pelapik nye takde. susah tau nak cari kedai bahan kek kat sini. that's why la kek pun ala kadar je. menu lain? ermm, mak mertua i buatkan bihun sup dia yang marvellous while i buat fruit cocktail. pastu, ada jajan2 untuk kanak2 yg datang. so simple kenn? apapun, i dan papa cikpiya sgt enjoy mengorganize birthday party our princess. cik piya lagilah happy berganda2!

note utk ayang mummy:
mummy & papa syg sgt kat ayang.. mummy doakan syg jadi anak solehah, yg taat kpd suruhan Allah & tinggalkan larangan-Nya. selamat hari lahir PUTRI SAFFIYA HANNANI.

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

Aty_Fared said...

hepi belated besday cikpiya..semoge membesar menjadi anak solehah..aminn.. :)

Tabung Baby. Please Click :)