Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Saturday, August 7, 2010

Mari Bershopping Di Padang Besar.

Petang tadi sempat jugak saya jalan-jalan keluar dengan Pak Bihi dan Mama Gee. Pergi Padang Besar. Tak plan pun, tapi disebabkan kebosanan duduk di rumah tanpa buat apa-apa, lebih baik keluar berjalan-jalan shopping. Kalau pergi padang besar, memang wajibla shopping kan. Lagipun rugi jer saya drive 2 jam dari Alor Setar kalau pulang dengan tangan kosong. Ecehh..alasan la tu. Ok, gambar kami tengah bershopping tak sempat nak capture. Paham-paham je la. Tengah sibuk memilih. Apa-apapun, mari selongkar, apa yang saya dah beli.
selipar untuk Pak Bihi.
Color ni Pak Bihi sendiri yang pilih. Nice tak?

Blouse untuk Mama Gee.
Seluar slack colour cream pun dibeli sekali. Matching u..
Hehe confirm bila mama saya pakai baju ni nampak vogue! 

baju ni pulak untuk adik kesayangan Niniey.
boleh dikira sebagai hadiah jugak la sempena birthday dia hari ini.
Happy Birthday adikku!
 ni pulak jersey untuk adik bongsu saya yang kuat merajuk..adik ein. 
tengok tu seronok dapat jersey, terus pakai pergi main futsal.
tracksuit pun didatangkan khas sekali dengan jersey ni. 
yes! new handbag for me.
love at first sight. terus beli. he

blouse cotton style for me.
boleh pakai keluar dengan encik kekasih.
mesti sweet jer..ahaha
comel tak dua bakul ni?
yang ungu tu lagi besar dari yang pink.
dua bakul ni boleh guna nak letak tudung. 
ataupun maybe baju kotor for laundry!


ahaa..last but not least.
borong brooch banyak-banyak bawak balik.
saja beli banyak-banyak. nak jual. hehe. 
cantik-cantik. rambang mata tau. 

okeh. kos untuk semua pembelian di atas mencecah RM 300. 
saya rasa dah belanja berhemah dah ni.
puas tawar-menawar. 
u ols rasa mahal ke murah? 

p/s : Entry ini bukan untuk menunjuk-nunjuk. sekadar mintak pendapat. :)

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

ibarat pergi membeli dan belah di rantau panjang..aha..hihi

Syeeda Sobbihi said...

yer..mcm tu la..dh lama tk shopping tmpat2 camtu.

ahmad endo said...

ok jugak tu...hehehe

Syeeda Sobbihi said...

ahmad : ok. :)

@xiM said...

lamanya aku tak ke Padng Besar!!
jhersey GERMANY untuk aku takder ker?

Syeeda Sobbihi said...

aikk..bukan ang kerap pi perlis ka? singgah la pdg besaq. hikhik nnt2 la aku bli.. :p

Tabung Baby. Please Click :)