Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, December 15, 2010

Gila Kerja Kuasa Dua Ratus Lapan Belas!

Salam! hai semuaaa..ohhh maaf sangat2 dipinta kerana terpaksa menghilangkan diri hampir sebulan ni. bukan ke luar negara, tapi di dalam Malaysia je. Kelihatannya seperti tuntutan kerja yang melampau-lampau menyebabkan belog Simply Syeeda ini kian terabai. Tak dapat dielakkan la korang. Ada 2 program promosi produk yang terpaksa handle iaitu MAHA 2010 & Showcase SDSI 2010. Apa-apapun, malam nih saya nak quick update sedikit apa yang saya buat selama menghilangkan diri ni. Details-details dan sorotan memori kenangan manis sepanjang program berlangsung akan diupdate kemudian. Aci tak?? Aci la nooo :p 

26 November - 5 Disember 2010 :: MAHA 2010, MAEPS, SERDANG. 

Selamat Datang Ke Pavilion MADA - Peneraju Industri Padi Negara
Lelaki itu actually kawan saya masa di UiTM. Terjumpa dia & family  kat MAHA.  

10 - 12 Disember 2010 :: Program Showcase Satu Daerah Satu Industri (SDSI), MITC, Melaka.


Petugas Pavillion Negeri Kedah yang sejati..ecewahh uihhh awat yang tembam sangat nih syeeda??
Teeheee..bergambaq bersama Azizah Ariffin. She's so pretty! adore u laa Kak Zah. 
Okeh, geng bas sekolah sekalian. Ini baru update yang sedikit. Insyaallah kalau ada kelapangan waktu saya akan update lagi perincian aktiviti program k. Tapi, korang nak baca ke?? Korang minat ke dengan pameran2 pertanian nihh?? Haaaa jawab jangan tak jawab! Kalau ada org minat, baru ceq tulih panjang2 naaaa..

4 comments:

The Sharkox said...

pameran pertanian bukan untuk petani je ke?? hahahaha...

Syeeda Sobbihi said...

the sharkox:
org bukan petani pun leh mai la pameran nih. byk makanaannnnn.. nyum nyum :p

Zullism said...

tahun ni tak pi plak MAHA walaupun blakang umah...klu pi sana bleh jumpa hang syeeda

Syeeda Sobbihi said...

zul:
laaa awat tak mai..klu jumpak, leh blanja makan aiskrim nira nipah & mangga chok anan mada! :)

Tabung Baby. Please Click :)