Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Friday, December 31, 2010

My Chenta #1

Baru saja terima panggilan daripada VIP kesayangan iaitu Encik Kekasih. Borak lama. Macam biasa, Encik kekasih check perkembangan saya dari hari ke hari. Macam doktor la pulak kan? Dia memang selalu mengaku yang dia doktor saya. Padahal, dia takde bakat ke arah itu pun, jadi bomoh atau pawang boleh la. Kelayakan yang itu memang ada.

Tiba-tiba.. (Sila sambung cerita ini..ahahaha )

En. K  : Awak, hari ahad ni awak cuti kan..
Saya   : Yup! Cuti ganti.. sebab cuti umum jatuh hari jumaat..
En. K  : Ermmm.. ermmm...
Saya   : Ermmm apa?? Nak ajak kite pi mana?? Hehehe
En. K  : Jom kita keluar.. cari cincin..
Saya   : Hahh?? betul ke ni?
En. K  : Betul laa.. Jom cari cincin tunang. Kita buat persiapan awal2..
Saya   : (terpinga-pinga)

Nampaknya beliau sudah tersedar dari mimpi. Alhamdulilahh.. :) Sangat Gembira!

Awakk,, jom pi sini! Nak yang ini boleh?? Boleh tak nak demand? :p 
p/s : Ini ialah siri blog post yang baru untuk saya tulis tentang perjalanan menuju hari bahagia :) Semoga dipermudahkan. Aminnn. 

2 comments:

Zullism said...

wah...kejutan msuk tahun baru tue,,,hehe

Syeeda Sobbihi said...

zul: hurmm..mmg kejutan nih!

Tabung Baby. Please Click :)