Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, March 6, 2011

Buat apa simpan duit banyak2, shopping jom!

Hai kesayangan semua! korang-korang semua...mesti tengah pakcik kayo kan sekarang nih? 
kan kan kan? gaji dah masuk kan?? 
hah..apa lagi.. i nak ajak you all semua online shopping kat sini: 


Blogshop nih ada himpunan maxi dress & skirts labuh yang cantik-cantik semuanya! tak caya??

maxi dress yang sweet dan manis bak gula.


skirt labuh yang ala-ala comel cam cinderella.

Actually, ini blogshop Nini adik kesayangan. Beliau baru berjinak-jinak dengan bisnes nih. Malam nih maybe nak update blouse2 yang cantik-cantik pulak. Memang cantikk ohhh.. i kat umah nih pun menitik air liur dok tengok blouse-blouse yang pelbagai tuh.. 

Ok, kalau you all berminat contact adik I kat sini yer for futher informations:
da_sns@ymail.com atau 019-4169693 (wani)

Babai! :D Sayangg korang. Very strong. 

2 comments:

Zullism said...

baju lawa2 tapi klu nak beli nak beli bagi kat sapa heheh

Syeeda Sobbihi said...

zul:
bg kat anak murid awak tu pun bleh.. bli kt adik ker.. awek ker.. sapa2 pun bleh! :D

Tabung Baby. Please Click :)