Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Saturday, August 6, 2011

Akhirnya saya ada blogshoppe!

Adoiyai.. agak letih jugak berpuasa hari nih. hari nih satu hari suntuk memerap kat rumah je. Tak pegi mana-mana pun. En. tunang asik sibuk kerja je. Jadi, lebih baik lah saya dok rumah saja. Malas nak keluar jalan sorang-sorang. Bulan puasa lak tu. Bukan leh makan minum pun kalau keluar. Haha. 

Ok-ok.. nak inform you guys yang saya finally dah ada blogshop sendiri. Its all about handbags. Sebab ape pilih bag? sebab saya memang penggemar handbags. Dan saya rasa, girls yang lain pun mesti suka jugak buat beg collections kan. So, nih macam promosi menjelang hari raya la. Sape nak tengok beg raya? jom-jom usha sini. 





Nice kan? ok kalau nak tengok lagi. Click Sini : Sheemieyda Blogshoppe  

Actually dah lama dah nak buat online nih, cuma tak berkesempatan. Tapi kali nih, kuatkan semangat jugak nak buat. Since ai nih bekerjaya tetap, so every weekdays (Ahad - Khamis) , kedai online nih akan beroperasi bermula pukul 5.00 petang ke atas sahaja. But then, for weekend (Jumaat - Sabtu), Sheemieyda Blogshoppe mula beroperasi 8.00 pagi sampailah ke tengah malam. 

Kesayangan semua, please doakan saya yer. Hope business nih success. Ok, jangan lupa click links tu eyhh. Babai! Love u ols! 

2 comments:

Zullism said...

wah tahniah syeeda...insyaallah berjaya...amin

Cik Syeeda Sobbihi said...

zullism:
thanks zul sbb support. taknak beli handbeg ke?? amikla satu. hehe :)

Tabung Baby. Please Click :)