Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, August 3, 2011

Mengendap Si Comel

Dah lama rasanya takde ahli baru dalam keluarga. Opss ahli baru?? bukan baby la korang.. anak kucing.. yup, kitten! kitten pun merangkap sebagai ahli keluarga jugak. sebab family saya memang sukakan kucing. okla2.. i admit that Pak Bihi tak berapa suka sangat la kucing. tapi tak pulak dia menghalang kalau saya & adik-adik pelihara kucing. sekarang ni dah tambah seekor anak kucing baru yang comel sangat. color kelabu. so, i am so excited! sebelom ni just ada anak kucing teruna saya tu, si toyen dengan kucing betina si paris yang suka mengendeng di kaki orang. dengan bertambahnya anak kucing ni, family saya akan jadi lebih meriah!! the more the merrier omputeh kata ;p 

Jom kita usha si comel cute sat. Nak ngendap pastu snap-snap gambar dia.

mak dia, si paris peluk dia erat-erat. takut ai culik main la tu. 
see.. bulu dia color grey. ada stripes & tompok-tompok sikit. 
let us called him NONTHON.

serius si paris takut ai amik anak dia. tangan taknak lepas je dari pelukan nonthon. 
sayang betul mak dia kat dia eyhh. kasih ibu membawa ke syurga. 
binatang pun tau sayangkan anak. nada sedikit insaf di situ.

hah..pose nih paling menarik. tido kekenyangan tu. 
sampai buncit perut dia minum susu banyak sangat.

heh.. dia terkejut saya amik gambar dia. terus terjaga dari tido. 
Nonthon says Tanjat Boboyyy!! haha. 
Pastu sambung tido balik. Style je Nonthon.

Okla. Nak terus kacau Nonthon nih. Geram tengok dia. Bai! 

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

manjanya!

Cik Syeeda Sobbihi said...

sugar2 kapas strawberry:
Hmm manja btul dia ngan mak dia. maklumla dia sekor je anak mak.

RazFiRa said...

oh comelnye! teruja sy tgok!

Aiman Nazirmuddin said...

salam ramadhan :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

Razfira:
comel kan? sy pun teruja berjuta2 ganda. hehe.

Cik Syeeda Sobbihi said...

aiman nazirmuddin:
salam ramadhan. thanks for drop by!

Tabung Baby. Please Click :)