Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Monday, October 24, 2011

#6: Bride to be preparation

Pre Wedding Photos

Ini adalah post yang tertangguh lamanya. Hee. Macam yang saya story before, colour concept untuk pre wedding saya ialah putih. See gambar2 tu? Saya dan encik tunang berbaju putih. Takde pun props macam colourful umbrella ke ape. Pre wedding photoshoot ni hanya suka2 saja, dan dirancang last minute! Apa2 pun saya tetap suka dgn gambar2 yang disnap oleh bakal adik iparku syamil. Hee. So, layan je laa eyhh ketiga gambar yang saya suka tersebut.

Published with Blogger-droid v1.7.4

7 comments:

azrinna said...

Selamat berbahagia.

Cik Syeeda Sobbihi said...

Azrinna: tengkiu so much!

YaNa aRyaNa said...

C A N T I K . . . . :)

Bapak said...

wah darah manis ni..hehhe

Cik Syeeda Sobbihi said...

Yana: tengkiu adikku. Ni tgkap cokia2 je nih. Huuu.

Cik Syeeda Sobbihi said...

Bapak: heeee tataula manis ke dak..

gangga said...

mesranya cuahhhhhhh
semoga langgen yyyyyy

Tabung Baby. Please Click :)