Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Monday, June 11, 2012

Preggy diary 4: Voucher tesco untuk anak mummy

Monolog : Malam2 camni takleh nak tido pulak. Mata takleh nak lelap. Meh kita update blog. Kot2 la japgi mata leh pejam.

En. Hubby dapat voucer tesco free dari tempat keje dia. Takdela banyak mana. RM 30 jer. Tapi i tetap excited! En.hubby cakap, "jom kite pi tesco tebus voucer ni. Kite guna beli barang baby nak?" I pun ape lagi, terus jawab, " NAKKKkkkk! " Dengan tidak membuang masa, kitorang terus ke tesco petang tadi.

So, nak tau ape yang kitorang rembat? 1set pakaian baby newborn yang ade baju lengan panjang, seluar panjang, mittens & booties dan cap. Kitorang pilih colour blue. Sebab xtau lagi baby boy atau girl. So, blue is the right choice to suit either one. Pastu, amik 3 helai face towel untuk baby! Jadilaa kan. Walaupun barang dapat sikit, tapi tetap rezeki baby. Kalau dapat banyak voucher kan best? Mummy pun boleh beli barang mummy jugak. Heheeee. Anyway, thanks fuji electric sebab bagi voucher free nih. Nanti bagilah lagi yer! *mengharap lagi*
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

Nur Ezqy said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:

http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Tabung Baby. Please Click :)