Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Tuesday, October 26, 2010

Ayuh Menyahtoksin!

Salam & Hai Semua. Sejak kebelakangan ini, saya merasakan bahawa kadar kesihatan saya amatlah kurang memberangsangkan. Keadaan kesihatan yang sebegini sangatlah tidak best dan ianya setidak-tidaknya telah mempengaruhi emosi saya lantas menyebabkan diri berada dalam ruang lingkup tekanan. Tak hairanlah kalau ada di kalangan rakan sejawat yang memang sudah lali ataupun tidak hairan lagi melihat saya bercakap seorang diri tatkala menguruskan kerja-kerja pejabat. Oh, maaf! Saya belum gila! dan saya rasa masih terlalu muda untuk gila. Jadi, keadaan ini tidak seharusnya berlanjutan dan saya perlu mengatasinya sebelum keadaan menjadi lebih parah. Ngeheee..

Apa harus buat?? Hurm..saya tetiba terjumpa DETOX PATCH di Hari Ladang kat Stadium Darulaman tempoh hari. Detox patch ni untuk menyahtoksinkan toksik daripada badan. Saya percaya yang keadaan kesihatan yang tak best sekarang ni mungkin disebabkan kadar toksin yang agak tinggi dalam badan. dan sekiranya benda nih dapat mengurangkan toksin, badan akan menjadi lebih segar dan lebih "hangat"  daripada biasa!Oleh itu, mari lah cuba. Untuk kesihatan juga. 

Kandungan utama detox patch ni ialah bamboo powder, wood vinegar extract, chitin, chitosan, plant power/starch, vitamin c, tourmaline dan cornstarch. Bahan-bahan semulajadi ni yang akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki. 

Saya nak kongsi sedikit kebaikan menggunakan detox patch ini. Ini pun saya dapat daripada brochures produk ni. 
  1. membantu buah pinggang & sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan.
  2. membantu mendapatkan tidur yang lena (I LIKE !)
  3. menghilangkan sakit kepala, kepenatan & lenguh2 kaki
  4. meningkatkan tahap imuniti & membaiki pengedaran darah
  5. Membuang air berlebihan dari badan 
  6. Anti-aging dan meningkatkan kesihatan kulit
  7. pelangsingan badan
  8. mengatasi masalah sembelit
Bagaimana mau pakai benda ni? Mudah saja.


Letakkan bungkusan herba detox patch tu kat tapak kaki anda
Then, ambil pelekat yang disediakan tampal pada bungkusan herba tu
Senang kan?? Pastu, biarkan sekurang-kurangnya 8 jam. Saya pakai sebelum tido. Bangun pagi esok hari, baru tanggalkan detox patch ini sebelum mandi. Masa tu boleh la tengok hitam ke tak patch tu. Kalau hitam legam, tu tandanya toksin yang dibuang banyak. Saya masih lagi mencuba. Harap-harap badan akan jadi lebih segar nanti! Jom join the club..

4 comments:

Zullism said...

zul dah cuba memang bagus badan rasa ringan bangun tido tak malas lagi

Syeeda Sobbihi said...

zul: btul la..sy pun dah cuba & rasa sgt2 menyegarkan.. :D

Azuan said...

ramai dah cuba...aku tengah kumpul toksin untuk mencuba nanti...hihii

Syeeda Sobbihi said...

azuan: haha..kumpul arr toksin byk2. nnt tengok patch tu nak jadi color ape. He

Tabung Baby. Please Click :)