Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, January 2, 2011

Bergembira Secara Gile di Tahun Baru 2011..

Hai semua kesayangan-kesayangan! 1.1.11 disambut dengan hari yang penuh kegembiraan oleh saya, walaupun tanpa encik kekasih.. :(  Nak buat camne, beliau sibuk dengan kerja. Jadi, plan untuk bergembira kemarin, saya dan adik-adik kesayangan pergi karaoke! Dah lama i tak karaoke U.. hehe rasa release jer semua masalah and tension2 kat opis tu bila dapat melalak.. hehe nampaknya, permulaan yang sangat menggembirakan pada tahun 2011 ini! Yes, i likkeeee! 



Ini lah dia muka-muka yang akan menyumbangkan lagu-lagu yang ada sebentar lagi..ehehe

Mai kita warm up dulu..
Puas hati dapat nyanyi 6 laguu..hehe tak kira ahh sumbang-mambang ke apa..yang penting happy.. :) 


Yer.. saya tau saya over..hahaha whatever it is.. I really had a good time yesterday with all my brothers & sisters .. ! Love u all dear.. nanti bile free, kita pi lagi naa adik2 ku..

p/s kepada encik kekasih:
hehehe..sorry yer awak..terlebih sudahh! jgn marah naa :p

6 comments:

Botak said...

jangan jadi gile sudah..
bahaye tu..
hahahahaha... :P

ENTRI TERKINI:
PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!

Syeeda Sobbihi said...

botak :
alhamdulilah, blom lagi arr.. hehe

{ finieViolet} said...

syeeda.. happy new year oke... lawalah shawl anting2 tu.. hehehe

norh said...

enjoy, jangan tak enjoy..he he

Syeeda Sobbihi said...

finie :
happy new year kpd awk gak..
hehe lawa ke shawl tu?? thanks k..

Syeeda Sobbihi said...

norh:
yezzaa, hidup kna enjoy!

Tabung Baby. Please Click :)