Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Saturday, January 15, 2011

My Chenta #2

***Encik kekasih ada SMS semalam. macam biasa la, dah memang jadi rutin dah berbalas-balas mesej ni. Kitorang memang jarang sangat nak call. selalunya mesej je la pengerat hubungan. cewahhh.  

En. Kekasih : 
Awak.. org ingat nak bukak akaun Facebook lah.

Saya            : 
Hah?? Awak nak berFB pulak?

En. Kekasih : 
Kenapa? Tak boleh?

Saya            : 
Ehh takla. mana da saya cakap tak boleh. Ok je la. Cuma mcm terkejut sikit. Awak tu, tak pernah pun nak "bother" pasal FB ke emel ke.. sebelum2 ni?

En. Kekasih :
Hurm. Dah tengok awak cam asyik sgt dengan benda2 tu. Saya pun nak ada la jugak.

Saya           :
Ohh.. camtu? Ke awak nak pantau-memantau saya nih??

En. Kekasih :
Haha. Itu pun ada niat la jugak. Takpala, nanti kita leh FB selalu! (dengan excitednya)

Saya            :
Hehehe (gelak macam paksarela jugak la.. ye arhhh abis la pasni semua kena kontrol..)

En. Kekasih :
Hurmm.. meh nama facebook awak.

Saya            :
Erm erm..

En. Kekasih :
Aihh.. kenapa macam taknak bagi?

Saya            : 
Ehh, takla. ok2.. orang pakai nama org la. Syeeda Sobbihi.

En. Kekasih :
Haha. ok2, nanti saya view awak tau! (sekali lagi, dengan excitednyaa)

***Oh Ho! Habis la, kali nih banyak post or shout kat wall FB ku tu perlu ditapis & diperhalusi sehalus-halusnya.. kalau tak, abisla.. kalau korang nak tau, encik kekasih saya ni kuat membebel.. nanti dia bebel2 sampai saya pitam. *** 

Hope this relationship would be much better each days..

18 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

kdg2..kerana fb relation seseorg tu putus kn?dunia2..teknologi maju sgt

norh said...

best kan bila ada orang ambik berat :)

zOeY zAu YaH said...

hbslah haha..tp sweet ape dipantau kan tandanya syg..hihi

sekamar rindu said...

salam..

kemudahan ada elok guna kan..

**follow ur blog..**117

{ finieViolet} said...

syeeda: sy tag blog awk join kontest sesama..

Syeeda Sobbihi said...

sugar-sugar kapas strawberry:
ada pro & cons jugak teknologi maju nih, sama ada bleh rapatkan hubungan atau bleh renggangkan hubungan. pndai2la kite guna :)

Syeeda Sobbihi said...

norh:
best la jugak.. tp jgn terlampau over dah, rimas gak jadinya.. hehe

Syeeda Sobbihi said...

zoey zau yah:
ye ke tanda syg?? jealous melampau kot.. huhu

Syeeda Sobbihi said...

sekamar rindu:
haha.. thanks for following me. insyaallah, akan follow u back.

Syeeda Sobbihi said...

finieviolet:
thanks ye tag saya. insyaallah sy jawab!

Iena said...

kite x suka SMS...
dr bercenta bawak ke kawen... :)

nora said...

hahhahhhahaha sayang namanye tu

hamzah ian said...

mcm bro eqbal je.. hoho

Syeeda Sobbihi said...

Iena:
ooo ya ka? kite suke sms. tp tk suka call. hehe

Syeeda Sobbihi said...

nora:
hahahah :0

Syeeda Sobbihi said...

hamzah ian:
bro iqbal?? sape tu?

aleen aiden said...

bebel sampai pitam?hu3

Syeeda Sobbihi said...

aleen aiden:
hurmm.. betul.. dia kuat bebel. sy yg nak pitam. huhu

Tabung Baby. Please Click :)