Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Tuesday, January 25, 2011

Letih mental. Bukan sakit mental.

Adoii..penatnya badan..mental..dan segalanya. Taktau kenapa, produktiviti saya semakin menurun. Mungkin memerlukan rehat yang secukupnya. Ataupun, gementar memikirkan hal yang satu itu. Heh. 

Hari ini melakukan kerja seperti biasa. Pergi ke pejabat. Kemudian, keluar kawasan. Lepas tu, balik semula ke pejabat.  sambung kerja. then, balik. Sekarang, kena siap-siap sebab malam ini ada jemputan dinner. Wah.. bila nak rehat ni?? Letihnya rasa.. Esok, sambung balik ke pejabat.. bla bla bla.. Pernah tak korang rasa, "ehhh aku nak buat sesuatu yang menarik laa dalam hidup aku?? " Boring.. asyik-asyik ulang benda yang sama. hehe what to do, dah namanya mencari rezeki. Suka ke tak suka ke, kena buat jugak kan. Bila masa dapat gaji, ada korang cakap tak suka?? haha. ok, renungan untuk hari ini.

Ok.. update yang serba ringkas untuk hari ini. Semoga ketemu lagi. Daaa :)

p/s: Jom iron baju. Malasnyaaa..

8 comments:

norh said...

pagi sabtu saya akan rasa teramat letih dek penat seminggu bekerja..hari2 lain tak boleh layan mood letih ni..

Heidi Shafiq said...

pegi la join ape2 event.. :D

Zullism said...

letih mental pun kena iron baju gak....lagi letih heheh

Amni said...

skang hidup dah cukup padat sampaikan tak de ruang utnk bosan.. ohhhh! nak cutiiiii.... banyak sangat aktiviti.. huhu

Syeeda Sobbihi said...

norh:
hurmm.. sy terasa letih hari-hari, tp terpaksa bertahan. huhu.

Syeeda Sobbihi said...

heidi shafiq:
tak sempat nak join! busy sgt2.

Syeeda Sobbihi said...

zullism:
nak cantik2 terpaksa la iron baju wlupun letih. hehe

Syeeda Sobbihi said...

amni:
hidup saya pun padat!

Tabung Baby. Please Click :)