Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Saturday, May 21, 2011

#2 : Bride-to-be Preparation

Wedding Theme

Saya dan Encik Tunang telah pun memilih wedding theme untuk resepsi di rumah masing-masing. Harap-harap tak ubah fikiran dah. haha. Therefore, as for me, i rather choose blue turquoise plus pink while he likes apple green and white to be his colour for his side. 

blue turquoise plus pink for my side

apple green and white for his side

Just for an update, saya dah pun selesai menjalani Kursus Pra-Perkahwinan. Hmm, Encik Tunang je belum hadir lagi. Sekarang ni, saya dah jadi reminder dia dah. Hari-hari remind suruh attend Kursus. Hee :) 

p/s: Hope angan-angan ini jadi kenyataan. 

4 comments:

Bapak said...

la apasal x kursus pra-perkahwinan sama2 ngan en. tunang? heheh..

anyway harap semua perancangan berjalan lancar

Cik Syeeda Sobbihi said...

hai bapak. lama tak nampak.. hehe actually, hari tu mmg kami nk attend skali.. tapi kan.. tiba2 dia kena kerja..waktu kerja kitorang tk sama. Susah sgt nk dptkan time yg sama.so,jadinya, sy attend dulu, dia attend kemudian.

norh said...

cantik turqoise n pink tu ..

Cik Syeeda Sobbihi said...

norh:
klu cari kt internet nih mcm2 color ade..dpt idea skit.hehe thanks..

Tabung Baby. Please Click :)