Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Saturday, May 21, 2011

Hari Lahir Adik Bujang Nan Bongsu

Hari ni dah genap umur adik 17 tahun. Tapi layanan kitorang semua kat dia masih seperti baru berusia 10 tahun. Hehe. Mungkin sebab dia anak yang bongsu. Sebab tu manja dan nakalnya menjadi-jadi. 

Saya suka sangat gaduh dengan dia. Sebab..sebab..entah..memang takde sebab pun. Tapi nak gaduh jugak. Lepas tu kami baik balik. Jadi geng. 

Untuk adik kesayanganku, Solihin..Selamat Harijadi yang ke 17 tahun. Dah besar dah adik kakak eyh.. Dah ada  girlfriend pun..tapi bancuh milo pun tak reti-reti lagi. Hahah. Dengan meningkatnya umur kamu nih, harap kematangan kamu pun meningkat. Jangan nakal-nakal. Paling penting, tahun ni kena study lebih untuk SPM. Kalau score, abah cakap nak bagi Netbook kan?? Heee kalau kamu nak DSLR dari kakakmu ni, kena la score SPM. :) Sayang kamu banyak sangat walaupun kamu suka cari pasal. 

Happy Birthday Adik! 

8 comments:

norh said...

sedapnya kek itu..

Bapak said...

happy birthday solihin

Zullism said...

happy besday :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

norh:
cheesecake coklat.. online order.. kt alor setar jer.. klu nak order bleh ke website tinasoventreat.blogspot.com

Cik Syeeda Sobbihi said...

bapak :
solihin says - makacih encik bapak.

Cik Syeeda Sobbihi said...

zullism:
solihin bangun & berdiri tegak2 sambil mengucapkan TERIMA KASIH CIKGU!

@xiM said...

bestnya jadi adik hang boleh dapat DSLR!!

Cik Syeeda Sobbihi said...

axim: klu laa result dia elok..hehee bru leh bagi..

Tabung Baby. Please Click :)