Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, May 22, 2011

Hari Lahir Adik Bujang Busuk Lalalitamplom

Semalam hari jadi adik bujang si bongsu ku - matsolihin.. Hari ni pulak genap umur adik bujang Fukurie ataupun lebih dikenali sebagai Xidongx kepada 25 tahun. Nak tau kenapa dia dipanggil xidongx? Ce tengok kat hidong dia. Hee 

..Lebih kembang daripada biasa..

Selamat harijadi yang ke-25 adik kakak yang malas gosok gigi. hehe. Semoga kamu sentiasa murah rezeki dan dapat job dengan cepat K. Kalau dapat kumpul duit dengan banyak, jangan lupa bayar hutang-hutangmu padaku. Haha. Last but not least, semoga dapat mendirikan rumahtangga dengan insan tersayang. Ecehh. Sure kalau hang baca nih, hang sengih sampai menjadikan hidungmu mengembang ke telinga kan? kan kan? 

Model banjir 

The FukuNik 

p/s : Sapa-sapa yang tahu ada vacancy as IT/computer technician area KL, please inform me k. Thanks. Sayang koranggg ~

6 comments:

Amni said...

happy birthday untuk dia kak... moga murah rezekinya... insha allah... amin...

Cik Syeeda Sobbihi said...

Amni:
Thanks. Harap2 camtula.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hapy berday ye....
moga2 jodoh yg pict kat bwh tu kekal lah ye...

Cik Syeeda Sobbihi said...

kak D:
Hmm hrp2 cmtula. skrg dia tgh pulun cari keja. bru habis study. hee

@xiM said...

Happy besday untuk adik hang!!

Cik Syeeda Sobbihi said...

axim:
tengkiu!

Tabung Baby. Please Click :)