Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, December 30, 2009

Adakah Si Dia Lelaki Idaman??

Salam semua. Jam menunjukkan pukul 1.25 pagi. Jadi entry2 yang jiwa2 saja la yang dapat saya kongsi dengan anda semua ketika ni. Jangan buang masa lagi la.. Zoom ke bawah k!



**Love Couple**

Nak tau sama ada si dia lelaki idaman ke tak??
Lelaki itu dikatakan LELAKI IDAMAN ANDA bila...
1.  Si dia mengingati semua nama ahli keluarga dan teman rapat anda.
2.  Si dia ada senarai nombor telefon ahli keluarga dan teman rapat anda.
3.  Si dia dan anda rasa sangat serasi dan selesa bila bersama.
2.  Bila anda berdua bergaduh, anda sedikit pun tak gentar dia akan tinggalkan anda.
3.  Anda mampu dedahkan rahsia kepada dia sebab anda tahu dia akan terima baik & buruk anda seadanya.
4.  Anda langsung tak kisah nampak "bodoh" bila bersama dia dan langsung tak control ayu bila keluar dengan dia.
5.  Si dia memang cukup faham tingkahlaku anda sehinggakan fikiran dan gerak hati anda pun dapat dibaca.
6.  Si dia akan buat anda rasa seperti andalah wanita paling cantik di dunia walaupun anda hanya berkain batik dan berbaju t-shirt saja ketika itu.
7.  Si dia akan sentiasa menyebelahi anda walaupun ketika anda berselisih faham dengan teman rapat.
8.  Si dia ingat hari-hari istimewa anda dengannya termasuklah harijadi anda @ hari perkenalan anda berdua.
9.  Si dia tiba-tiba beri kejutan dengan memberikan anda hadiah walaupun bukan pada tarikh istimewa!
10. Si dia akan rasa happy bila keluar dengan kawan-kawan @ keluarga anda.

p/s: Sebenarnya saya jugak sedang mengkaji lelaki idaman saya. Sebab tu entry2 kat blog ni kebanyakannya berbaur2 nota cinta sikit. Harap maklum ye. :)

5 comments:

HEMY said...

no 7 saya tak setuju...ehehehe..tunang aku, bila ada pertelagahan ke apa ke..aku sll suh dia cek balik apa yg dia buat plak n suh dia pk kalau org lain buat cm apa dia buat..apa dia rasa...=]

rizputra7 said...

aku pon kurang setuju nom 7...bukan apa...tak kan kalu aweks kita buat silap tak kan nak setuju 100%...

Syeeda Sobbihi said...

Dear Hemy & rizputra7,
Aku rs girls mmg suka sgt her boyfren @ fiancee @ Hubby back up diorg if berlaku pertelingkahan..but then we still dpt terima teguran @ comment if we were wrong =)

ullyana zaidy said...

wah..bess entry psl cnta..hehe :)

Syeeda Sobbihi said...

ullyana:
ha ah..tips2 cinta..jom share2! haha

Tabung Baby. Please Click :)