Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Monday, December 21, 2009

Alhamdulilah..Saya Bahagia!

Saya rasa SANGAT BERSYUKUR sebab :

1.  ALLAH sentiasa melindungi dan merahmati hidup saya sepanjang masa
2.  saya ada abah yang selalu menjadi penyelamat saya
3.  saya ada mama yang menjadi nadi kekuatan saya
4.  saya ada adik-adik yang menjadi penawar duka saya
5.  saya ada saudara mara yang baik-baik belaka
6.  saya ada teman-teman baik yang selalu bersama saya tak kira suka @ derita
7.  saya masih lagi ada peluang bekerja dan tak duduk rumah saja
8.  saya ada anak-anak kucing saya (fantasia, april dan paris) yang selalu menyambut kepulangan saya
9.  saya masih ada rumah untuk saya berlindung dan menikmati dunia
10. saya masih ada kereta untuk ke mana-mana saya suka
11. saya sentiasa dikurniakan nasib yang baik dan hidup gembira!
12. saya sentiasa sihat dan bebas penyakit (terutama H1N1..huhu) yang merbahaya
13. saya masih lagi berpeluang meneruskan kehidupan dan mempunyai masa
14. saya ada AWAK yang selalu ada di sisi saya (harap2 untuk selamanya)
    p/s : Bersyukurlah dengan apa yang kita ada...

    9 comments:

    zella said...

    mmg kita sepatutnya sentiasa bersyukur... =)

    HEMY said...

    kena bersyukur sll. n jangan kufur nikmat..wat entri cmni secara tak lgsg mengingatkn diri kita sendiri

    @xiM said...

    betul tu shyad..bersyukur dengan apa yang ada..

    bila ko nak lansung dengan "AWAK" tu wehh??hehehhe

    Syeeda Sobbihi said...

    zella:
    hmm kalau bersyukur baru idup gembira kan..klu tk asik tk puas hati jer..

    hemy:
    yup..entry ni dibuat sebab nak ingatkan diri sendiri betapa kita kena hargai kehidupan kite. jgn asik nk merungut jer.. =)

    axim:
    haha..tungguuu tau..ko wajib dtg..sbb dekat cet jer.. =)

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    yup, patut bersyukur,

    Love Says it All~ said...

    MAKEUP CLASS INFO :
    DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
    TIME: 10:30 AM-5:30 PM

    DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
    TIME: 10:30AM-5:30PM

    DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
    TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

    -MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
    -BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

    BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

    http://www.eyrarizal.com
    http://www.lovesaysitall.blogspot.com
    FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

    Syeeda Sobbihi said...

    Mr. J,

    Thanks for visiting! Yup always being grateful for having great life!

    naim said...

    alhamdulillah,hidup awak bahagia..semoga berkekalan sepanjang hayat..

    Syeeda Sobbihi said...

    Naim :
    Terima kasih sbb ziarah blog sy yg tak seberapa ni :) and also thanks for the wish & comment!

    Tabung Baby. Please Click :)