Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Monday, November 15, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU



Salam. Hai semua! Entry kali nih ditulis khas untuk join segmen Jom Berkenalan : Khas Buat Blogger Baru yang dianjurkan oleh Encik Ben. Saya rasa ramai pemblogger-pemblogger kenal dah dengan Encik Ben nih. Dia ni antara blogger-blogger yang otai dan jugak suka membantu blogger-blogger baru seperti saya. Ecewahh.. Suke lepak kat blog encik ben. sebab dia banyak idea bercerita. Selalu jugak saya usha-usha Encik Ben nih, tapi dia tak pernah usha saya pun. Sob sob sob. Maklumlah, insan glamor la katakan. Hensem pulak tu. Body pulak berketul-ketul. Mana lah nak tengok page kite yang tak seberapa nih. Haha. Tapi jauh di sudut hati, saya tau encik ben memang baik hati. U memang Idola I la Encik Ben. Cewahh, tak habis2 membodek.

 Salam perkenalan diucapkan kepada korang-korang yang sedang baca belog nih. Actually, dah dekat setahun dah saya membloggingkan diri nih. Saya mula mengaktifkan diri secara agresif sejak dua tiga bulan yang lepas jer. Niat blogging?? Sekadar nak mengisi masa lapang dan jugak nak share sedikit tentang pengalaman & perjalanan hidup nih dengan orang lain. Buat masa sekarang nih, niat blogging bukan untuk kaya la. Tapi, kalau ada peluang jadi kaya, saya pun nak jugak mencuba. He.

Dulu nama blog ni, Ceritera Seorang Syeeda - Ceritera Warna-warni Kehidupan Saya.. Disebabkan nama nih terlalu pujangga, saya dah menukarkannya kepada Simply Syeeda. Tapi, takde kena mengena pun dengan Simply Siti. Jauh sekali ada pertalian darah dengan Dato' Siti.  Kalau ade pertalian darah dengan dia pun takpe. Sebab dia cantik. Hehe tetibe je.

Oklah, terima kasih diucapkan kepada sesiapa yang menyinggah kat sini. Silalah datang lagi ye. Boleh tinggalkan link anda kat ruangan komen. Nanti saya kunjung balas ok! Bye2. Daa~

28 comments:

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben....

datang guling2 sini jap sambil baca entri :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

{ finie } said...

salam..

jalan2 dari blog Ben Ashaari..lalu terjumpa blog yang cute nih.. i follow u ye..buleh???

Ainismaira said...

Salam perkenalan ^_^

Mohamed Hatta said...

salam berkenalan dari Hatta :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenalan dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Durratul said...

hi salam ziarah..thanks datang ke blog dura..dura da follow da

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

SC said...

salam kenal dari SC
jemput datang www.inishedcepet.blogspot.com

SC follow here..

pasni boleh share info

yna said...

salam kenal..
da follow..

follow me back ya =)

Amni said...

hehe... jalan2 sini baca entri... singgah dari blog en. ben jugak...=)

Syeeda Sobbihi said...

azrul hisham :
kejap lg sy guling-guling kat blog awk ye. He

Syeeda Sobbihi said...

finie :
thanks sbb singgah sini. i'll follow u back!

Syeeda Sobbihi said...

ainismara:
tq singgah sini.

Syeeda Sobbihi said...

hatta:
salam perkenalan dr syeeda (*_*)

Syeeda Sobbihi said...

mimiey:
salam perkenalan (*_*)

Syeeda Sobbihi said...

durratul:
thanks singgah. awk org kedah gak ka?? salam perkenalan.

Syeeda Sobbihi said...

haniz:
hai! nice blog u have.

Syeeda Sobbihi said...

SC:
salam kenal juge.

Syeeda Sobbihi said...

yna:
salam perkenalan. thanks sbb follow.

Syeeda Sobbihi said...

amni:
thanks sbb singgah sini.

{ finieViolet} said...

sy datang balik sbb nak ucapkan terima kasih sbb sudi follow dan dtg blog sy..

norh said...

salam perkenalan :)

Syeeda Sobbihi said...

finieviolet:
sama kaceh! :P singgah sini slalu tau!

Syeeda Sobbihi said...

norh:
salam perkenalan kpd kamu jugak! tq singgah sini.

nad_ira said...

slm kenalan..sye follow..
follow sye ye..
http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/

Syeeda Sobbihi said...

nad_ira:
salam perkenalan!

PiKOk said...

Salam kenalan daripada Pikok..
selamat berblog..:D

Syeeda Sobbihi said...

PIKOK:
Salam kenal! lepak2 sini selalu ye.. :)

Tabung Baby. Please Click :)