Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Tuesday, July 17, 2012

Preggy Diary 7: Nota untuk anak mummy

Assalamualaikum anak mummy. Hari ni kite naik flight lagi. Ni dah kali kedua mummy bawak bb naik flight. Kalau ikut hati mummy, mummy malas sangat nk gi kl. Tp, nak buat camne kan, mummy kna keje. Ada urusan keje di kl. Takpe, kite pegi waktu pagi, malam ni kite balik k. Bb kena fhm tau, mummy keje cari duit, utk beli barang-barang bb gak. Bb jangan buat perangai eyhh hari ni. Dok diam2 tau dalam peyot mummy.

Ingat tak last month kite naik flight dari alor setar ke kl? Mummy siap muntah lagi dalam flight tu. Masa tu bb baru 5 bulan dalam peyot mummy. Sampai je LCCT, mummy terus lepak kat mcdonald. Kite makan sundae lime groovy. Heee. Hari ni kite naik flight lagi. Mummy xmuntah langsung. Everything ok je. Bb baik hari ni. Ke sebab kite naik flight MAS hari ni bb berkelakuan baik? Hari tu kite naik airasia. Hehe bb xsuka airasia ye. Bb memang high taste. Nasib baik company yang bayar. Kalau bb nak naik MAS selalu, rasa-rasanya gugur rambut papa. Hehehe.

Mummy penatla jugak hari ni bb, jalan sorang2 kat klia ni. Dahla besar. Penat nak jalan. Dah berape kali mummy stop. Sorang-sorang camni sedih la jgk. Rasa nak nangis pun ada. Papa selalu pesan kat mummy, jangan nangis selalu, nanti meroyan. Dahla papa takde teman mummy. Nasib baik ada bb teman mummy kan? Okla, jom kita masuk boarding. Kita nak balik alor setar dahh. Satgi terlewat, mummy xlarat nak berlari. Sambil-sambil jalan tu, kite tengok chocolates k. Nyam-nyam. Mummy sayang bb banyakkkkkk sgtt!

P/s: harap-harap anak i baca entry nih bile dia dah besar :) entry ini ditulis tatkala bosan menunggu waktu nak boarding flight di klia.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

Nur Ezqy said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:

http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Nur Ezqy said...

Cara pembayaran bank in/bnk transfer



Mb acc=151071107847 (Nor Hasimah Binti bd Rahman)

atau

Cimb acc=02170014091526 (Mohd zool fazlee basir)



Penghantaran barang = Poslaju (1-2 hari bekerja) ~ tracking number akan diberi selepas penghantaran

Untuk penghantaran, mohon sertakan no.telefon alamat penuh beserta poskod

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Tabung Baby. Please Click :)