Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Thursday, July 21, 2011

Berkursus dan BerPuasa. Saya ok je.

Good Morning All!!

I'm now at Merdeka Beach Resort, Pantai Merdeka, Sungai Petani, Kedah. Hmm bukan saja-saja saya nak lepak kat sini. Actually, i have to attend internal audit course. Dapat tau pasal kursus ni agak last minit jugak la. Sepatutnya check in jam 1.00 petang semalam. But, due to lotsa unfinished works (which i have to settle first before leaving the office), finally i check in around 8.00 pm malam tadi. 

Perghh.. pengalaman driving sorang-sorang dalam senja masuk ke kawasan nih sukar dilupakan. Siapa-siapa yang penah datang Pantai Merdeka, mesti tau jalan nak ke sini camne kan. bengkang-bengkok dengan hutan di kiri kanan adakala menaikkan bulu roma saya, tapi tabahkan hati jua.. ecehhh. Kalau drive waktu siang, mungkin tak terasa sangat. Apatah lagi berteman. Kalau sorang-sorang nih di waktu malam, kena extra careful la kan.

By the way, hari nih masih continue puasa. Melunaskan hutang-hutang yang ada. Dan.. hari ni hari yang terakhir! Congrate syeeda. You are going to celebrate raya tomorrow! haha. Bersahur tadi dengan 2 keping roti butterscotch dan kopi pearl kacip fatimah je. Hopefully, i dapat bertahan hari ni. Semalam berbuka dalam kereta, harap-harap hari nih dapat berbuka dengan lebih proper. Hee. Maksud proper tu adalah berbuka dalam keadaan yang menenangkan dan tak tergesa-gesa macam semalam. 

So, jom bersiap! Nak masuk kelas kursus dah. Jangan tido syeeda =) 

Last but not least: 
Happy working people!! 

4 comments:

InaAchik said...

hai cik syeedaaaaaaaaa...
kite ade sehari lg ni tapi bendera berkibar di angkasa la plakk...

norh said...

auditor jugak eh?

Cik Syeeda Sobbihi said...

cik kaki:
sempat lg nihh mnggu depan.. go go chaiyo!!

Cik Syeeda Sobbihi said...

norh:
utk opis je.. internal auditor.. hee

Tabung Baby. Please Click :)