Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Friday, July 29, 2011

Percutian Yang Tak Dirancang

Tadaaa! saat entry ini dipos, saya dan keluarga sedang berada di Kelantan untuk bercuti.. Actually, percutian nih tak dirancang awal.. Tiba-tiba cam rasa nak bersiar-siar di Kelantan. So, Pak Bihi pun menyambut baik je cadangan kami and hence, pagi-pagi tadi lagi kami dah bertolak ke Kota Bharu, Kelantan. Encik Tunang pun join sama sesi percutian nih. Sampai sanggup apply cuti tu. So sweet laa awak.. Hee. Ok, nanti saya akan update bab-bab cuti nih k. Korang pun, happy holiday ok! Sayang korang! 

4 comments:

norh said...

happy holiday..:)

Cik Syeeda Sobbihi said...

norh:
happy holiday to u too! jalan2 mana cuti ni??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

jgn lupa ole2 utk kakD ye...

Cik Syeeda Sobbihi said...

Ladyzul:
kak D..jemput mai umah mkn keropok.. hehe..

Tabung Baby. Please Click :)