Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, July 31, 2011

Puasa Datang Lagi !!

(Sila baca title entry di atas seperti irama Tora Datang Lagi)

Hai kesayangans. Saya arrived dari kelantan semalam around 11.00 malam. Hari ni bangun dengan gigihnya ke ofis. Ecehh. Semangat kerjaya yang menebal. Tapi, sesampainya di ofis, keadaan menjadi lengang. Bak Garuda melanda Langkasuka. Maklumlah ramai yang ambil cuti. Nak sambung dengan cuti Awal Ramadhan esok. (Kedah cuti ye esok sempena Awal Ramadhan. Sila jangan iri hati atau cemburu atau jeles dan lain-lain) Maka jadilah kau penunggu ofis yang setia Cik Syeeda. Bagus.

Hey, kemon la. Takkan nak biarkan sehari sebelom puasa ini berlalu begitu saja? Ayuhla kita berjimba-jimba. Esok pasti dah tak boleh berkeadaan camni lagi kan? 
Yummy.. cocktails in the house! 

Let's have cocktails party!! Nak tau tak kat ne? Saya dan kawan-kawan lepak kat Food Court Tesco Mergong (of course we all lepak di waktu rehat la. Maklumlah pekerja cemerlang)  At first, we all nak lepak kat Tesco Stargate yang baru bukak tu. But standard la kan. Benda baru. Orang ramai sangat-sangat. Semua pakat beli barang rumah untuk persiapan berpuasa esok.

Ok kesayangans. Selamat Berpuasa Semua! Semoga Ramadhan kali ini memberikan sinar bahagia untuk kita. Sama-samalah kita merebut keberkatan bulan yang mulia ini ok :)

p/s: esok nak sahur dengan apa eyhh??

6 comments:

ainnoraini said...

selamat berposa esok hari..jgn lupe niat posa tau..

Cik Syeeda Sobbihi said...

ainnoraini:
selamat berposa kepada akak jugak! :)

anaztasias nora aira said...

Salam Ramadhan. saya sahur biskut je hehehe :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

anaztasias nora aira:
Salam Ramadhan. sy sahur dgn nasik n ayam goreng je. :)

norh said...

Selamat berpuasa :)

Cik Syeeda Sobbihi said...

norh:
selamat berpuasa kepada awak jugak :)

Tabung Baby. Please Click :)