Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Friday, July 8, 2011

Jula Julai Bintang Tiga.

Post pertama di bulan Julai. Cepat sungguh masa berlalu. Dah pun masuk bulan Julai. Bulan Ogos depan dah nak puasa u olss.. Dah habis puasa ganti?? (itu soalan diajukan kepada diri sendiri).. Kesayangan-kesayangan semua..saya mintak maaf ye sebab dah lama tak menulis di blog ini. Actually, saya ada banyakkk benda nak diceritakan, cuma tak sempat nak mengepost belog sahaje..(mesti korang cakap, kalau camtu baik tak payah ada blog kan?? sob sob sob..menitis air mataku).. Baiklah, untuk hari ini, marilah kita mengePLANkan bulan Julai kita ini dengan bijaksana.

Senarai Kerja Tak Siap Yang Kena Siapkan Di Bulan Julai.
  1. Ganti Puasa. (Jumlah dirahsiakan. Teehee..Come on.. Injury time man!) 
  2. Pujuk En. Tunang buat bisnes menjelang Hari Raya. Haha.
  3. Beli kain pasang untuk upah baju raya. (ada ke tailor yang nak terima tempahan lagi ni..?)
  4. Follow Up call dengan Butik Pengantin
  5. Start to do list of guests for my wedding day. 
  6. Start to buy wedding day doorgift (sedikit demi sedikit). 
  7. Survey Honeymoon destination and booked. (*_*)
  8. Survey Wedding Card. 
  9. Facial & Dental Appointment. 
  10. Ikat perut untuk Roadtax & Insurans sang putih yang akan mati next month.
Banyak kan keja tak siap? Uhuuu. Tak tau nak bahagi masa macam mana lagi dah. 24 jam seems tak cukop!

Syeeda Sobbihi melaporkan dari atas keretapi. Sekian. 

p/s: Kesayangan semua.. Gunalah masa korang di esok hari dengan berhemah ye.. Jangan lah buat perkara yang tidak berfaedah & menyusahkan diri korang dan orang lain. :) Encik Tunang kata nak pergi picnic esok. Harap-harap jadi!

2 comments:

KuNanGKuNanG said...

wah..banyaknye list Syeeda...kene wat 1 persatu...jagn ada yg tertggl plak nanti.he3

Cik Syeeda Sobbihi said...

kunang2x:
wedding list tu dh ada..lagii banyakk things undone.. huhuhuuu masih cuba cool. btul2..buat satu persatu!

Tabung Baby. Please Click :)