Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Friday, October 19, 2012

kelahiran yang dinanti

Alhamdulilah. Semuanya dipermudahkan oleh Allah. Akhirnya putri yg i kandungkan selama 38 minggu telah selamat lahir ke dunia pada tanggal 18 oktober 2012 jam 7.20 pagi. 10 hari lebih awal dari tarikh jangkaan. Hanya syukur kepada Allah di ats kurniaan ini mampu dilafazkan. I tak sangka sakit macam senggugut yang i rasakan sejak 17 oktober 2012 adalah petanda si kecik ni nak keluar. Nanti i akan update pengalaman bersalin i k. Selain encik hubby, org yang paling gembira menyambut kelahiran baby i ni tentu sekali mama gee dan pak bihi. Cucu pertama depa la katakan. Sekarang ni dah bergelar nani dan tokbabah. While me & encik hubby are officially mommy & papa! Nanti xsabar dgr baby panggil mommy! Heee Pak bihi memang happy sebab baru2 nih beliau celebrate birthday yang ke 55. Tup2 dapat present cucu! I boleh lihat betapa happynya melalui update di facebook! Heeee mama gee pulak xhabis2 post gambar2 cucunya di fb. Nak bgtau yang dia dapat first grandchild. I dengan encik hubby xsempat nak berfb sebab kalut dgn si kecik ni. Heee semoga encik hubby dan i dapat menjadi parent yang baik kepada baby. Nama baby baru nak didaftarkan ahad ni. Once dah daftar, i akan umumkan. Jom tido, nanti bb jaga pulok. Heee 

Published with Blogger-droid v2.0.8

7 comments:

Mimie Najib said...

tahniah!.. =)
bestnya dah ada baby..bila la nak tiba turn diri sendri pula..

Puan Simply Syeeda said...

Mimie najib:
Terima kasih byk2. Insyaallah nnt awak pulak. Tk tergambar perasaan mnjadi ibu. Tgk2 baby keluar, semua sakit bersalin hilang!

norh said...

tahniah dear.. :)
comel...

Puan Simply Syeeda said...

Norh: terima kasih byk2.

Fara Fadzil said...

Alhamdulillah..congrats dear!
Hari ni daftar nama baby kan? tak sabar nak tau..hihihi
semoga your princess menjadi anak yang solehah yang menyejukkan hati dan mata u all berdua..aminnn

mynameismy said...

heyyyy dah deliver??? Alhamdulillah... happy for you...!! :)

nanti citer pengalaman bersalin k... My tgh berdebar2 ni... takut... :(

skrg dah sakit kat tulang bwh ni sbb pale baby dah kat bawah... fuhh hrp2 Allah permudahkan... Amin...

Mimie Najib said...

ala, sy ntah bila la nak ada bby tu..nak kawin pun kena postpone..sedih.. :(

Tabung Baby. Please Click :)