Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Friday, October 5, 2012

Thanks Grape Lady Myra!

Hi darlings! Ce tengok blog ni ada perubahan tak? perasan x? yippiee..yes, i dah tukar header baru.. sweet tak? my favourite colour.. pink and blue.. 


header ni bukan i yang buat.. but, Cik Grape Lady Myra yang tolong buatkan.. thanks banyak2! kalau nak harapkan i yg buat header ni, memang i x reti. tak berapa nak seni. heee. masa i mintak tolong dia buat ni, Cik Grape Lady Myra sedang buat promo. dia xambil charge ape2 pun.. but now, after 5 Oktober 2012, dia dah bukak tempahan untuk sapa-sapa yang berminat nak mintak dia buatkan header, cost nye cuma  RM 5 je per header.. ehh murah sangat tu! Just emelkan nama blog dan gambar kepada grapeladymyra@yahoo.com. 

for more details, jenguk-jenguk blog Cik Grape Lady Myra and follow beliau ok?
apa-apapun tengkiu myra! 

2 comments:

norh said...

lawa.. dok nak tukaq 'rumah', tak tukaq2 lagi..

Puan Simply Syeeda said...

norh:
tu laa..saja berubah angin..boring dh dgn header lama..

Tabung Baby. Please Click :)