Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Thursday, January 14, 2010

Hanya Dia..

Salam.. Haa..mesti anda nak cakap "laaa post cinta lagi budak syeeda ni.." hehe tunggu..tunggu..jgn close blog saya lagi..sebenarnya malam ni saya nak post satu lagu yang sweet didengar.. bagi yang follow blog saya, mungkin dah tau saya penggemar Siti Nurhaliza..actually saya nak share sebuah lagu baru Ct dengan Kris Dayanti..entitle HANYA DIA..lagu ni dipetik dari album CTKD ~ Canda Tangis Ketawa Duka..

Ok..Layannnnn..Zasssss!



Kucintainya kerana cara dia
Sungguh berbeza dari yang telahku jumpa
Renungan dia tulus merasuk jiwa
Hingga terasa terus ke hati

Kucintainya kerana kesungguhannya
Bukannya kata-kata semata-mata
Perwatakannya mengatakan segalanya
Buatku percaya kan janjinya

*
Kuakui aku menggilainya
Kuakui aku menyintainya
Kisahku kisah dia
Cerita yang sama
Setiap detik hanya...dia

**
Kuakui aku mengaguminya
Kuakui aku menyayanginya
Sungguhnya kuakui kuperlukan dia
Segalanya kuserah
Kepada dia

Cintai dia bersama mimpi-mimpinya
Cintai dia juga segala caranya
Cintai dia bersama keanehannya
Cintai dia hanya dia

Comey kan lagu ni?
Puas saya cari mp3 nak download lagu ni..tapi still tak jumpa..yang jumpa youtube tu je..huhu sangat frust..
Anda leh tolong saya?

p/s: Esok syeeda sobbihi akan berlari2 ke kedai speedy yang berhampiran utk beli album ni!

2 comments:

@adlynna@ said...

weeeeee....
best la lagu nih..
nk nenges pon ade..
sob sob..
;(

Syeeda Sobbihi said...

adlynna:
kan..sedap sgt.. i likeee! jgn la nangis..banjir nnt..

Tabung Baby. Please Click :)