Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Wednesday, January 6, 2010

My new lover..

Hai semua. I'm having new netbook! Ganti balik laptop saya yang hilang tahun lepas. Saya akan make sure yg netbook ni akan sentiasa terjamin keselamatannya..kena simpan dalam peti besi ni..haha



* Cute kan? *

p/s : Malam ni tidoQ peluk netbook..Haha..Sure ada orang merajuk sebab I havent reply his messages at all tonight coz asik mengadap netbook ni jer.. :P

6 comments:

mOLLie said...

best2..cutenye~!

Syeeda Sobbihi said...

hye mollie..beli la satu! suruh hubby awak beli waktu celebrate anniversary k! hehe

beliamuda said...

netbook jenama apa ni? tak nampak la...

Syeeda Sobbihi said...

beliamuda : its hp. mini pink!

..::Elm3 Ak3M::.. said...

cantik netbook..beli sendiri ker? jadi netbook ni kekasih petama ke kedua..hihihi

Syeeda Sobbihi said...

elme akem:
ha ah..bli sendiri le.sape la nk bli kat kite kan.. :) netbook ni kekasih ke-10 kot..heheh

Tabung Baby. Please Click :)