Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Monday, January 4, 2010

Kenapa Awak Comel Sangat?

Salam.Hai all. Entry pertama untuk twenty-ten. Hari ni actually not in a good mood.Maybe sebab tak cukup tido and lapar very early in the morning made me so mad today. Hehe..ya..saya ni kalau tak cukup tido dan tak cukup kenyang memang takdak mood nak buat apa2. Mula la amarah saya naik sampai 100 degrees..Tapi tak lama. Amarah tu turun balik jadi 0 degree. Tau tak sebab apa? Sebab saya tengok ni..

-Geramnye tengok risya-

Comel kan baby ni? Actually this photo was taken yesterday. I was accidentally met my officemate and his family at Pak Tat Ikan Bakar..Dia bawak baby dia sekali. Nama baby yang comel and cute mute ni Asma' Ariesya.. Rasa happy sangat tengok baby ni. Tenang. Tiba-tiba semua serabut di kepala hilang bila tengok baby ni gelak ketawa. Yang best, dia suka posing. And she's really really really friendly. Takpela..takdak baby sendiri, tumpang syok tengok baby orang pun jadilaa..hehe

p/s : Mama Gee mula bagi warning. "Ma tak sangka dah masuk 2010. Kakak tak kawin2 lagi" Haisyyy.. :-(

9 comments:

Ullyana said...

alalal..cumel nye die snyum..jum snyum cam bby neyh..hikk..smilee

HEMY said...

carik laki le tahun ni..ehehehe

Syeeda Sobbihi said...

ullyana:
jomm..smileeeee :)

HEMY:
heheh..azam tahun baru la tu..

Anonymous said...

haiiiii.............

ajak la baby mie kawin cepat2...
ada orang kata, ajak la bapak baby kawin cepat, baru ler dpt cute baby....hahahaha...........

from jijie and kinkin

Anonymous said...

syudaini syeedaz..........

cepat2 ler bos i ni kawin ngan...
ngan saper2 jer.
janji kawin thn ni n dapat baby cute yg lebih cute dari ariesya.

from kak chunchun

Syeeda Sobbihi said...

jijie & kinkin:
tak larat nk ajak dah..biarla masa menentukan camne..klu ada jodoh tak ke mana..haha (ayat artis tu)

kak chunchun:
of course my future baby lg cute..sbb i kan mix..haha (perasan tahap gile)

damak said...

budak-budak memang comel...tapi bila dah besar macam-macam rupa yang jadi....nak lawan anugerah Ilahi. Yang diberi tak mencukupi..nak cari kepuasan diri....

Anonymous said...

yup damak...

coz baby x pandai nak mekap diri sendiri..
lumrah alam, mana2 pompuan pun nak cantik..kan???
lelaki sekarang pun sama jer..
semua nak nampak menawan

Syeeda Sobbihi said...

damak:
bayi itu ibarat kain putih. terpulang kpd ibubapa yg mencorakkannya.. :)

anonymous:
semua org nak cantik..tak kire lelaki @ perempuan kan..asalkan jgn melebihi batas dah! :)

Tabung Baby. Please Click :)