Rakyat Simply Syeeda

En. Hubby & Pn. Syeeda

Daisypath Anniversary tickers

Cik Piya Kesayangan Mummy & Papa

Lilypie First Birthday tickers

Berape orang mengintai di sini?

Sunday, January 10, 2010

Saya Suka..Tapi..Dia??

Saya - Suka gilerrr shopping..6 jam pun boleh tahan shopping
Dia   - Suka gilerrr fishing..24 jam pun boleh tahan fishing tanpa contact saya!

Saya - Suka nyanyi2 dan pernah bercita2 nak masuk AF! (haha..zaman budak2 dulu)
Dia   - Karaoke pun langsung dia tak layan! yang dia tau bola, bola, bola!

Saya - Suka lagu Lalalala Hari2 Kerja, Meet Uncle Hussin and peminat tegar Siti Nurhaliza..
Dia   - Suka lagu Akulah Kekasihmu, AXL dan Cinta Kain Putih, Putra (ha??sape tu?)..Plus, dia cakap Meet Uncle Hussin tu bukan nyanyi tapi hanya buat bising (boleh ke camtu?)

Saya - Suka magazines and gossiping! and also books @ novel..
Dia   - Suka baca newspaper je sebab bagi dia berita jer penting

Saya - Suka blogging @ facebook @ myspace @ friendster
Dia   - Account email pun takde!

Saya - Suka main farmville kat facebook..tu pun kdg2 je jenguk..
Dia   - Suka gardening dan sewaktu dengannya..dan jugak kipas susah mati (haha die hard fan) buluh madu..mesin rumput memang hobi dia di hujung minggu!


Saya - Suka gile bergambar @ posing sana-sini..
Dia   - Buat muka mcm orang takde hidung bile posing.. (haisyy)

Biarpun dia tak suka apa saya suka..yang penting saya suka dia..
Sebab dia terima saya seadanya..dan saya jugak terima dia sebagaimananya dia..

p/s : Harap anda tak bosan  dengan entry jiwa2 nihh..haha

11 comments:

Ery Farieha said...

hehhh.
mcm si dia kite jgk .huhu

Syeeda Sobbihi said...

ery farieha :
hehe..kita sama la kan.. :)

..::Elm3 Ak3M::.. said...

pompuan mmg tak lepas dr soping..kn kn kn..hikhik

Syeeda Sobbihi said...

elme akem:
shopping tu mcm theraphy session bg kitorang..klu leh shopping lupa segala-galanya..

aisha wUtevA!! said...

salam singgah,

hahaha, beser ah tuh mesti lah kena contrast each other, baru lah loving gi tuh.
kite pown suke MUH tapi since LAN dah x de, x suke dah, x syok. huks!

amirah said...

sokong si dia
meet uncle hussain jerit2 je..ahakss

btw..moga bahgia =)

Aini said...

nice... Happy together 4 eva ya.. =)

Syeeda Sobbihi said...

aisha wuteva:
contrast yg bg challenge dlm relationship kan?? hehe

amirah:
tq for the wish! :)

aini:
tq aini..

Eyriqazz said...

good luck ya....kalau dah jodoh tak kemana..

Great Teacher Onizuka

Lyana Hisham said...

nice :)

Syeeda Sobbihi said...

eyriqazz:
harap2 mcm tu la.. :)

lyana hisham:
TQ! u also have nice blog!

Tabung Baby. Please Click :)